Η τηλεοπτική σταρ Ursula Presgrave ηλικίας 23 ετών παραδέχθηκε το σχόλιο που έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και πλέον είναι αντιμέτωπη με το νόμο περί Κακόβουλων Επικοινωνιών, ο οποίος ορίζει ως μέγιστη ποινή έξι μήνες φυλάκιση ή πρόστιμο £5000 (λιρών).

 H Ursula Presgrave που είναι γνωστή από το ριάλιτι «Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης» και προβάλλεται στο αγγλικό κανάλι BBC 3, προκάλεσε την οργή χρηστών του Facebook οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Η Εισαγγελέας Linda Baker δήλωσε: " το κινητό της τηλέφωνο κατασχέθηκε, και βρέθηκε να περιέχει πολλές φωτογραφίες με συνθήματα που κοροϊδεύουν τους ανθρώπους με σύνδρομο Ντάουν».

Η Presgrave είπε στην αστυνομία ότι ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να την παρατηρήσουν όταν έγραψε αυτό το σχόλιο, ενώ ο δικηγόρος της  Mark Davies με τη σειρά του ανέφερε στους δικαστές: «Υπάρχει πραγματική μεταμέλεια, και θα ήθελε να δηλώσει δημόσια συγγνώμη».

Η πρώτη ερώτηση που της έγινε από την αστυνομία ήταν αν ξέρει ότι είχε διαπράξει ποινικό αδίκημα και η απάντηση της ήταν άμεση λέγοντας:« Ναι, και λυπάμαι πολύ γι 'αυτό », και άρχισε να κλαίει. Επίσης παραδέχεται οτι ξεπέρασε τα όρια, και αυτό είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι έχει ομολόγησε την ενοχή της. 

Η Presgrave, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μετά την κατάθεση της και θα δικαστεί αργότερα αυτό το μήνα.

Μ.Π.

Πηγή: mirror.co.uk