Η Megan Bomgaars έχει σύνδρομο down αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της

Η 23χρονη φοιτήτρια του University of Colorado που ονειρεύεται μια καριέρα χορεύτριας ή τραγουδίστριας περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με το υπόλοιπο καστ της τηλεοπτικής σειράς Born this Way σε εκδήλωση του Television Academy προς τιμή τους.

Η ζωή της άρχισε να αλλάζει όταν έγραψε και διάβασε ένα μήνυμα της στο youtube πριν λίγα χρόνια και άρχισαν να την καλούν να μιλήσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Πέρυσι, είχε προσκληθεί στο Λευκό Οίκο με πρώτη κυρία Michelle Obama

Η μητέρα της προσπαθεί να την βοηθήσει να αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία στρέφοντάς την προς την αυτοαπασχόληση μιας και οι εργασιακές ευκαιρίες για άτομα με σύνδρομο down είναι λίγες και με μικρή κοινωνική αλληλεπίδραση. Έτσι έφτιαξε την δική της εταιρία (Megology) με χειροποίητα ρούχα.

Αν και γεννήθηκε και ζει στο Colorado Springs μετακόμισε προσωρινά στο Los Angeles για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Born This Way.

Η Bomgaars ελπίζει μία ημέρα να ξεκινήσει δική της οικογένεια με το φίλο της Brendan, ο οποίος έχει επίσης σύνδρομο Down.

Πηγή: people.com