Η Mikayla Holmgren, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Bethel, έχει ένα από τα φωτεινότερα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Η 22χρονη κοπέλα από τη Minnesota θεωρείται επίσης ως η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ, με σύνδρομο Down, που θα πάρει μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss USA.

Η Holmgren έχει μία εσωτερική ομορφιά που ακτινοβολεί και γίνεται και εξωτερική.

Είπε στη μητέρα της ότι ήθελε να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Έτσι, έστειλαν την αίτηση διαδικτυακά και δεν την ξανασκέφτηκαν μέχρι που εγκρίθηκε.

«Θέλω να το κάνω αυτό», ανέφερε η Holmgren. «Η μαμά μου  έχει φρικάρει αλλά θέλω να το κάνω».

Η Holmgren θα συμμετέχει στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss Minnesota στις 25-26 Νοεμβρίου στο Burnsville, όπου θα κριθεί βάσει τριών κατηγοριών: της βραδινής τουαλέτας, του μαγιό και της συνέντευξης.

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει τη Minnesota στα καλλιστεία για τον τίτλο Miss USA.

Και η Holmgren είναι έτοιμη να διαγωνιστεί! Έχει πάθος για το χορό και αυτό είναι σύνηθες στο χώρο των καλλιστείων. Ήδη έχει μία νίκη στα χέρια της καθώς κατέχει τον τίτλο Minnesota Junior Miss Amazing 2015.

«Πιστεύω πως έτσι θα διευρυνθούν οι ικανότητές της και θα ακτινοβολήσει τόσο το χαμόγελο όσο και η ενέργειά της», ανέφερε ο πατέρας της, ο Craig.

Η Holmgren έχει την υποστήριξη όλης της οικογένειας και των φίλων της, οι οποίοι γνωρίζουν πως τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική της ομορφιά θα γοητεύσουν τους κριτές.

«Ο κόσμος θα γευτεί όχι μόνο την ομορφιά αλλά και τη χαρά της Mikayla», ανέφερε ο φίλος της ο Dawn Allen.

Έχει δημιουργηθεί μία καμπάνια σκοπός της οποίας είναι η χρηματική βοήθεια προς τη Holmgren και την οικογένειά της έτσι ώστε να μπορεί να καλυφθεί το κόστος των απρόβλεπτων εξόδων που ίσως προκύψουν εξαιτίας του διαγωνισμού.

«Θέλω ο κόσμος να μάθει ότι το σύνδρομο Down δεν με ορίζει», γράφει η Holmgren. «Με τη βοήθειά σας, μπορώ να καταφέρω τα πάντα».

Καλή επιτυχία Mikayla! Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποια τόσο όμορφη όσο εσύ να γίνεται η επόμενη Miss USA!

Επιμέλεια κειμένου  Σωτηριάδου Χριστίνα

newsitamea.gr